21:22

Tjatja, idag har jag inte gjort så mycket bara pluggat och vart ute på en PW med Ella, imorgon är det skola och har lixom inte vart i skolan på två veckor efter som vecka 7 var det lov och vecka 8 var jag på prao så de har varit härliga veckor;D
Nu sitter jag bara och äter äpple och lyssnar på musik och planerar veckan. Har bara en känsla av att denna vecka kommer bli AWESUME! Men ha de så gött nu allihopa så syns vi senare!


10 random facts

 

+


Days Filled With Joy

idag var det den sista dagen på praoen och jag kommer sakna minna gullungar. De blev jätte ledsna och hängde kvar vid mig när jag skulle gå. Men jag lovade att jag skulle hälsa på någon dag. Jag fick också en bok av dom som var full med teckningar de hade målat till mig, blev jätte glad! Idag var vi mest inne och lekte och sjöng och sedan var vi ute och de blev så glada när de såg en regnbåge så vi la oss och kollade på den, Har också fått lösa bågra bråk under tiden jag vart där (de händer ju saker hela tiden) sen fick man massa kramar innan det var dags för mig att åka hem. Har haft det jätte bra där och är faktiskt glad att jag inte fick praoen på LUSH! detta 'r något jag alltid kommer minnas, roligaste dagarna på länge, för har mått så bra under denna tid, inget som har fått mig må dåligt! de ända man behöver tänka på där är att ha roligt och inte tänka på något.
 
När jag kom hem satte jag mig direkt och kollade på Tv för var så trött, Idag har jag nog inga planer kanske bara ta det lungt ett tag.
Nu i helgen ska jag nog vara med mina kompisar för det var typ en vecka sen jag såg dom senast, så de ska bli kul!
men nu ska jag inte göra något
TTYL

Prao

Hejsan allihopa! Jag vet att det var ett tag sen jag bloggade men de är la för dom vanliga förklaringarna: jag har inte orkat och jag har inte haft tid helt enkelt. Under lovet var jag mycket med kompisarna och i stan och, jag har tänkt att lägga ut lite inlägg då och då men de hade helt enkelt inte blivit av men jag ska försöka blogga mer och regelbundet så snart jag kan för jag är så himla trött när jag kommit hem (fortsätt läs och du får veta varför). Jag kanske har en bloggpaus i några få dagar för att få upp blogg-peppet igen och komma med massa nya roliga saker att uppdatera med. För jag har fått massa nya idéer på de senaste och jag ska se till så att jag gör allt!

Nu åter gå till vrf jag är så trött:
Denna vecka (V.8) har jag PRAO och jag praoar på en förskola på min gamla skola. Så jag har barn som är 5 år. Jag har riktigt kul med dom och dom är så himla söta och snälla så man bara längtar tills man börjar igen dagen efter. På dagarna leker vi för de mesta, ute och inne. När vi leker ute så leker vi oftast Jage och så klart är det jag som jagar så det tar tid att fånga de små barnen för dom är ju så små att dom kan krypa under allt som inte jag kan ;) och idag var de massa barn som hängde på mig. Så när man kommer hem är man jätte trött!
jag är sjukt glad att jag fick praoa där och barnen är för söta och man blir ju enormt glad av att höra
"E det din nya favorit fröken?"
"jaaaaaa de är det :D"
Jätte kul att leka med alla och jag vill inte att veckan ska ta slut!
Hoppas att ni fått en lika kul Prao som jag;)

Men nu sitter jag bara i mitt rum och lyssnar på musik och vill snart bara sova men vi hörs senare så ha de gött!
TTYL

 

Valentine's Day Tomorrow!

Hej alla underbara! Idag har jag varit i stan med mamma och hälsat på mormor och morfar:D alltid lika kul att åka dit och ba prata och ha trevligt! Sen var jag hemma och kollade på film och videor var jätte trött efter igår och en (halv) dag i stan, och så fick jag gratis tränings kort för en vecka av min syster:D sjukt glad för det! Så ska vi träna så mycket jag kan under den veckan! Love you sis<3
Imorgon ska jag på bio med saga,denise och julia! Ska bli sjukt kul!
(Random bilder nedan )
TTYL!


photoshoot: Friends

tja tja! idag var jag med julia och saga! vi hade det jätte kul och jah skrattade så jag fick ont i magen! verkligen en underbar dag. Vi tog också en massa foton runt 400 och vi hade det super kul. nu ska jag kolla igenom alla bilder och lägga de bästa i en mapp så jag har de och kan skicka till julia så hon kan ta med i sin blogg! 
sedan stack vi och köpte semlor och när jag kom hem väntade en pankakstårta. hoppas att ni haft en underbar dag! Denna vecka ska jag också kolla på bio och göra massa annat med saga, julia och denise, ska bli så kul att få vara med mina bästa vänner hela lovet! men vi ses senare!
TTYL
 

photoshoot: Ella


Kolla deras bloggar!

Kolla mina underbara vänners bloggar nu!de är jätte bra och jag tycker att ni ska klicka in nu på en gång. För att komma till bloggarna tryck på bilden

Ready For The Weekend

hello! (nja kanske inte weekend med det lät bättre att skriva så än holidays) sorry för dålig uppdatering men jag har inte haft tid, har varit med vänner och bara inte orkat blogga. Det är ju lov nu också och jag har massa saker planerade! Kommer uppdatera lite då och då, men så ofta jag kan! Desto fler/roligare saker man gör i sitt liv desto fler intressanta inlägg! och desto fler intressanta inlägg desto fler av er stannar och fortsätter läsa, have i right?;) Och imorgon är det semle dagen och pannkakedagen! ska vara med mina vänner och så ska vi äta semlor och så blir det säkert något med familjen senare på dagen också!
 
Idag var jag i stan med mamma och köpte några små grejer som, två låder för mina hår/smink produkter så jag får lite mer ordning på mitt rum! eftersom jag städade mitt mitt rum igår och möblerade om lite så ville jag pimpa upp det lite så jag köpte ett doft ljus (den oranga) luktar jääääääte god grape frukt! för bara 39:-. och så köpte jag denna jätte söta spegel bricka där jag ska ställa mina ljus på! 30:- på en outlet på backaplan. KAnske gör en room tour när jag har tid ;)

my friday:

hejhej! igår var vi ju och "åkte skridskor" och efter det så var jag saga och denise på våran gamla skola och kollade prao, så vi ska komma tillbaka på måndagen (på prao veckan) och få reda på vilka klasser vi får (1-3:0r) ska bli jätte kul :D men synd att vi inte får samma klass,,, men vet ni vad man får göra när man går i 1-3 så jag är lite förberädd på vad jag ska göra?
Efter det så var jag, saga, denise, julia och juias lillebror och hanns kompis och åt pizza! vi hade jätte kul, en mysig start på lovet!:D 
TTYL

Skridskor

Tjaa! Idag åkte vi skridskor med hela A-laget, eller nä.. Skridskorna var slut så jag, Julia, Denise, saga och Nicke hade lite snöbolls krig! Dock blev jag ganska blöt men de var jätte kul ändå. 
ÄNTLIGEN LOV YEEEEY! Nu ska jag bara softa och kolla på youtube och senare hänga med några frendoz;)

@mys


Favoriter

Här är några saker jag andvänt mycket det senaste, hår oljan recomenderar jag värkligen! den är jätte bra och man får mjuka toppar och den hjälper också mot slitna toppar (har inte klippt mig på ett tag) Och så recomenderar jag lip scruben från LUSH jätte bra (dock kan man bara ta vanligt socker) 
 
Har varit hemma ett tag nu kom hem vid fem hade varit på hemköp och köpt några grejer tills imon då vi ska åka skridskor. Idag i skolan så gjorde vi först ett matte prov som jag tror de gick ganska bra på, sen stacj jag och julia till cafet (alla får vara där en dag och jobba) så slapp vi alla lektioner och vi bara slappade och lyssnade på musik och pratade. Men nu sitter jag bara och gör ingenting, är inte direkt sugen på att göra något annat än att sitta vid datorn och kolla bloggar...
Men imorgon kan man säga att lovet börjar! eftersom vi bara ska åka skridskor, och sen börjar lovet. veckan efter det så ska vi praoa och jag är inte riktigt säker än om vi får praoa på dagiset (eftersom vi inte kunde praoa på LUSH :( ) men nu väntar vi bara på att dagiset ska ringa så får vi happas på det bästa!

Miss you summer!


My life right now


Cafét

Tjatja, sitter nu i skolans café och bara chillat på D, vårat so prov blev inställt så vi ska göra den efter lovet! gött. Som ni ser på bilden försöker julia och saga somna haha så söta! Men snart ska vi äta lunch och vi syns senare. Tror jag bara kommer vara hemma och plugga, jag väntar också ett samtal från LUSH för vi måste lämna in prao lappen imorgon... Kaos om vi inte får de...
TTYL


Orkar inte mer!

Orkar verkligen inte plugga mer det känns som jag pluggat i evigheter! Men såhär är det: jag har inte ens börjat plugga...
Men ååh jag vill inte typ, nu har jag bara lust för att kolla på tv och sova, är jätte trött:( men har prov imon så det är la ganska bra om jag startar nu då... Så hörs vi senare!
TTYL


Inspiration


Feb. 04, 2013

Tjo! När jag kom hem från skolan gick jag ut med Ella i en timma sen var de bara att börja plugga.. Har tre prov denna vecka... Matte, So, och idrott .. Men nu orkar jag inte plugga mer så jag kollar på youtube och äter apelsin!<3
TTYL


Bara att kämpa

Tjatja! Idag har jag bara slappat och städat mitt rum! Blev väldigt nöjd med garderoben faktiskt;) jag orkar verkligen inte skola imon och alla blir sjuka helt plötsligt så de e ju lite tråkigt :/ men men ska försöka överleva ändå! imon e typ de ända jag ska göra är att plugga och äh eller aa bara plugga! massa SO och engelska och allt! Men men ska satsa allt nu! Tagga skolan 2013! (Not).Men en kul grej som händer är att klassen (hela a-laget också) ska åka skridskor på fredag YEY! Och sen är det lov och sen PRAO, hoppas bara jag och denise får prao platsen hos LUSH!
Godnatt alla fina!
TTYL


vinnarna av Veckans blogg

1:a
http://ellinorsvalberg.devote.se/
2:a
 http://amandawashere.blogg.se/
 
Grattis till er :D jätte fina bloggar!

De bästa jag vet

Torkad papaya! Så himla gott och torkad ananas i yoghurt! Om ni inte har testat de för de!:)


Today

Vid typ tolv idag stack jag in till stan med mamma och fikade och bara gick och kollade,
Men nu ska jag vara lite social!
TTYL


Melodifestivalen

Tjatja! Jag och mina föräldrar drog hem till denise och kollade på melodifestivalen! De hade fuat med en massa gott, Jätte mysigt! Min favorit idag var david lindgren, men jag gillade också låten GOSA! Jag tror typ halva skolan kommer gå runt och sjunga och dansa den! Kommer bli kul att se;)
Nu sitter vi bara och kollar på tv och håller på med våra mobiler och bloggar, jag kommer länka till denises blogg snart!;)
Men ha d så gött så syns vi senare när jag kommit hem ;*


Summer

summer
 
 

ELLE

Nu sitter jag på mitt rum är så trött. jag lyssnar också på Justin Biebers nya album, sjukt bra! har varit en bra dag, och hade det jätte kul i skolan de var mest chill! Nä nu ska jag fortsätta läsa ELLE så får ni ha de gött finisar!
TTYL

T.G.I Friday!

Äntligen helg! Är så himla plugg trött, haft två prov denna vecka och små förhör. Satt hela kvällen igår och pluggade och så var jag ute i en timma med ella! Så de är därför jag inte bloggade något igår! Nu vill jag bara ta en sväng ut och sen ringa några kompisar. Ha de gött
TTYL


RSS 2.0