Let it snow


Tjo, idag så har det varit en bra dag. Jag har varit på bra humör och efter skolan åkte jag till gymmet, och sedan gick jag en sväng ut med Ella,  de va typ de haha! Ha de så bra

Can't hold it back anymore




I See Fire

 är helt kär i denna låten, bästa på länge!

ATM

Jag är så himla glad så jag knappt kan sova haha, jag sitter och skriver med Sabina och det har hänt så bra saker för oss båda så jag är glad att jag har någon att dela min glädje med:) de var typ de jag ville säga haha, ha de så bra^^

Elina och jag på bilden


Feeling happy!

Dagen började med att jag tog ett dans pass på gymmet, det var hur kul som Helst! Och efter det har jag inte gjort speciellt mycke. Men jag har mått galet bra idag. 
Igår var jag med saga och Markus, vi såg på film och hade det mysigt. Imorgon blir de träning och ha de chill med kompisar.
Uppdaterar senare.



Min dag


Har spenderats med dessa två galna tjejor<3

I try to tell myself this




New Peplum Top

 

200 makor på 2 timmar

Nu var praoen slut. Det har verkligen varit kul denna gången, jag fick en present av chefen, så gulligt! Jag kan visa i ett senare inlägg på vad jag fick. 
På måndag ger det av till skolan igen och det är ju blandade känslor, haha. 
Gårdagens prao bestod utav att jag fick göra 200 mackor, var helt slut efter det.

Men snart ska jag vara med Denise och kolla på en film, ingen har orkar göra något eftersom all var så trötta efter deras jobb. Så de ska bli kul. 
Ni får ha nr bra fredag. 



Morning Tea


Nu är jag på jobbet och är ganska trött, behöver helg nu, haha. Det är ju dock två dagar kvar nu. 
Jag uppdaterar mer senare. TTYL


Prao


Denna vecka är jag på prao, och jag praoar på elixia. Alla som jobbar här är jätte snälla och det är ett roligt jobb. Vi hörs.

RSS 2.0