Fint Väder = Promenad Med Ella

 Har precis varit ute med Ella, idag var det faktiskt ganska fin väder villket var länge sen. Dagens planer är att  plugga till So debatten och skriva på några uppsatser. Nu har jag inte mycket mer att skriva så vi hörs senare!

Sol, sommar och värme


Jag längtar verkligen till sommaren, inte bara för att årets höjdpunkter händer då utan även dagarna på stranden. Nu när jag och mina kompisar har moppar kommer vi spendera mer tid där. Ska bli så himla mysigt, bara sitta ner och prata, grilla och vad man nu kan göra mer. 
Vad är din favorit sak med sommaren?


Volleybolldag!


Hejhej, idag hade vi volleyboll turnering i skolan. De gick jätte bra för oss de fyra första matcherna men den sista avgörande om vi skulle gå till final förlorade vi med 6 poäng, det var ortoligt jämt och min klass var hur bra som helst och alla visade 100%! Men nu blir de inga mer matcher, vilket är dåligt eftersom vi van 4/5 av våra matcher, men men!



Mini Semlor

 

12.30

Nu sitter jag framför TV:n och kollar på Glee, är egentligen inget stort fan av de men de finns inge annat. 
Idag hoppas jag att jag ska vara med några kompisar eftersom jag har varit sjuk.
Kommentera gärna inlägg som ni vill att jag ska göra!:) för en mer intressantare blogg.



Fyra saker om mig!

- Jag är en person som (nästan) alltid kommer i tid till planerade saker 
- Jag har lite blandade känslor om att jag snart ska börja i gymnasiet 
- Jag är väldigt seg på att svara på sms och meddelanden, försöker bli bättre ;)
- Jag har en kändis crush på Logan Lerman

Mindre än 3 veckor kvar tills...

Min bloggning har inte varit bra alls de senaste dagarna men har varit sjuk och inte haft någon blogg inspiration. Men ska försöka få upp det igen. 
Nu är det 15 dagar kvar till jag ska till London med familjen och det längtar jag jätte mycket efter! Massa fina bilder och hauls och sånt;) och i sommar ska jag ju bort i 3 veckor till Brighton! Då blir det något nytt och kanske roligare att läsa?
 

19.18

Hej, idag har det varit en chill dag och imorgon blir det svenska prov. Efterskolan ska jag träna med denise och min syster men innan det ska jag en snabbis in till stan!
Jag har precis tvättat bort sminket och tagit på mig shorts, en T-shirt och tagit lite Kokos olja på mitt ansikte och mina ben, blir himla len! det måste ni testa, så kan göra ett inlägg om det någon gång :)
 
 

leopard pattern

Detta fick jag med mig från stan i lördags, nöjd! Längtar verkligen till våren eftersom jag kan ha på mig skorna till allt ;)

RSS 2.0