GP Fyrverkerierna




Mitt 2013 #1

 

Think I'm going crazy to, Without you

 

Hejhej, nu sitter jag i mitt rum och väntar på att saga ska komma. Snart är det nyårsafton och jag vet inte om jag ska ha några nyårslöften men jag tror nog att jag ska tänka ut några, Har ni några nyårslöften?
Hoppas att 2014 blir ett bättre år, och det tror jag på tanke om hur mycket jag kommer resa och sånt oc gå på one directon konserten i stockholm med Denise^^ 
TTYL!

4 Your iPhone

4 Your Iphone
 
4 Your Iphone by elvira-sockervadd-olsson featuring iphone cases
 

Night Out

Untitled #30
 
Untitled #30 by elvira-sockervadd-olsson featuring an eau de perfume
 

Prime Wings

Prime Wings
 
 
 

Give it a minute and we'll laugh it off

Idag har det varit en riktig slappdag. Jag har för det mesta legat i sängen och kollat på Tv och sms:at med folk. Igår var jag hemma hos Densie och det var mysigt, vi snackade och gjorde annat kul. Men nu ska hon bort i en vecka så det blir segt. Men när hon kommer hem ska vi se på Hobbit del 2! tagga då;) 
Nu ska jag nog fortsätta kolla på Tv, haha!
 

Holiday Party Nails

 By: HannahRoxNails

New in

Två byxor, En blus och ett YANKEE CANDLE köpte jag idagens shopping. Ljuset luktar jätte gott och passar bra till att få den touchen till ett musigt rum nu i juletider. Jag kan säga att jag är nöjd av dagens shopping.
 

Påväg till Mellandagsrean

Nu är jag påväg till stan för att gå på mellandagsrean, eftersom Jag fick lite pengar i julklapp så ska jag se om det finns något. 
Jag kan tipsa om filmen The Heat för den var väldigt bra och rolig. 


 

The Heat




10 Saker som gör mig glad

• När någon person bjuder på sig själv och är pratglad
• Komplimanger är ju alltid kul
• Kramar
• Mina vänner
• Att jag ska till brighton 
• Julafton
• Varmt väder
• Goda Parfymer, haha
• Min familj
• Film kvällar 
 

Julklappar

Från Saga och Denise↑
Jag fick också kläder och en pyjamas, en resväska och lite andra småsaker. Väldigt nöjd. 

25 December

Hej, igår var det en bra dag. Det var bara julfirande med familjen och mormor men det var mysigt. De bästa jag fick igår var onedirection parfymen och gymkort, så första januari börjar jag ett nyttigare år med träning oså! 



Gårdagens julfix

igår så var jag och mathilda i stan och köpte de sista julklapparna till familjen. Och när vi kom hem så slog vi in de och det blev så mysiga paket. 
snart ska vi äta julmat och efter det blir det kalle anka som varje år haha och efter det blir det öppning av alla julklappar.
Och jag var precis och mötte saga och densie för att byta julklappar, jag kan lägga ut bilder på de senare :) 
Och jag tror alla mina andra julklappar kommer på bilder, men kanske några på video! 
Ha en riktigt God jul<3

Saturday Shopping

godmorgon! nu är det äntligen lördag oc snart ska jag in till stan med denise för att köpa de sista julklapparna. Asåå det är jul om tre dagar, det har gått så himla snabbt. Och ikväll ska jag träffa en kompis om det blir av, får la se. men något som är lite surt är att det inte finns någon snö ännu, det snöade för nån vecka sen men den försvann lika snabbt. Men det är ju +5 så aa kanske händer i januari?
 

Christmas candles

bathandbodyworks
 
 

Ljusspelen


Nu är jag hemma från stan och jag har varit och kollat på ljusspelet som jag gör varje år:)


Äkta människor

Idag har det varit elevens val i skolan och vi fick julpyssla, det var faktiskt kul för att vi skrev en låt och gjorde en massa kul haha. Imon börjar jag halv tio och det är chill. 
Vill bara tacka mina vänner för att dom är så himla bra haha de gör mig alltid lika glad :D 



-

Jag kan inte sova, jag bara ligger här och bara tänker... Det har gått ett tag nu men jag saknar den personen hur mycket som helst, jag tänker tillbaka och jag saknar allt. Vet inte själv vad det var som gick så fel. Vet inte vad jag ska göra häller det finns hinder och vågar jag ta risken? Men godnatt ska försöka sova..



2:a Advent

tjo, idag har jag inte gjort speciellt mycket, mådde inte bra på morgonen men nu är allt bra igen typ. Har precis kollat klart på Elf. Den filmen är ju en av mina favorit jul filmer;) Och snart kommer äkta människor, den serien har sverige lyckats med!
 
 

Ungefär För Ett År Sedan

 
Bilder från när jag och mina kompisar var på Jul på Liseberg som alltid är lika mysigt och kallt, jag ska säkert dit detta året också får jag hoppas ;)

RSS 2.0