Sommar värme

Igår var jag vid havet med saga och markus och bara satt och snackade och annat kul. kan lägga ut bilder på de senaste dagarna senare. 
vet inte riktigt vad jag ska skriva men vi hörs senare!

Träffat Oscar Zia!


Nu är jag hemma från Bingolotto, det har varit jätte kul att vara där. Jag var med i tv massa gånger så alla ba "jag såg dig i tv" haha så kul. När Bingolotto var slut fick vi träffa Oscar zia woopwoop och ta en bild med honom! Så aa det var en lyckad dag. 
Nu ska jag chilla så godnatt :)

Sunny Sunday


20 grader?! Nu kan man känna att våren är här. Just nu så sitter jag ute och Chillar i solen innan jag ska börja fixa mig för Bingolotto haha. 
Ingen söndags ångest här inte!

Påskafton

Hej! Hela dagen har jag spenderat i stan. Vi åt Påsk middag med släkten och hade det trevligt. Jag och Amanda gick sedan ut med min mosters hundar, det var verkligen bra väder idag. 
så det var en lyckad påsk tycker jag. Nu sitter jag och kollar på tv med Amanda och tar det lugnt. Imorgon ska jag städa klart mitt rum och sitta i publiken till Bingolotto för Oscar Zia ska vara där! taggar. 
Men nu börjar "Terror på elm street" så ska kika på den.
Hejdå och ha en fortsatt trevlig påsk!

Mot stan!


Nu är vi påväg mot stan för att fira påska med släkten, ska bli mys:)

Glad Påsk

Ella fick vara modell för årets Påsk bilder haha, så himla söt!

Inte långt kvar

Inte långt kvar nu i 9:an, jag känner mig hyfsat redo för gymnasiet. Redo för ny miljö och nya människor. Det ska bli skönt att få börja i ett nytt kapitel.
Jag kan känna av hur skoltrött jag är och jag börjar tänka efter mer.
För på den senaste tiden har många saker hänt, både bra och dåliga, jag har pratat mer med nya personer och blivit mer öppnare, och jag inser nu att dom sakerna har förendrat mig lite (på ett bra sett). 
Jag bryr mig inte lika mycket om de små sakerna och jag lägger mer tid på att vara glad och sprida de vidare.
Man tänker ju på dom viktiga sakerna här i livet att man ska inte lägga energi på saker man inte tycker om eller människor som får en att må dåligt.

Längtar.



<3


Bild från igår vid havet👌

RSS 2.0