Min helg

Tja! Denna helg har jag varit med saga och Denise och kollat på film, och på lördagen var jag med Denise och Markus på GBG horse show där vi hade VIP biljetter, Markus hade över så han bjöd med oss. Och idag har jag varit med på FUNKY KIDZ och pluggat. Så ja de är en snabb sammanfattning av min helg!

OMG det är inte långt kvar nu till min födelsedag och One Direction! Tagga


GBG HORSE SHOW

Tja, nu sitter jag med denise på skandenavium, fick biljetter av min stora syster så jag tog med denise hit! Vi kom hit vid 2 och ska nog vara här till 6-7. Själv är jag inte ett direkt häst fan men det var roligt att vara här ändå!:)
TTYL PÖSS


The body shop

the body shop
 
 
THE BODY SHOP

ups and downs

+ Det börjar bli vår!
- det är ett tag kvar till sommar lovet
+ Det är 15 dagar kvar till One direction!
- Mycket i skolan
+ Vår klänningar
- De nya facebook trenderna.... 
+ Alla mina fina läsare!

Appen suger

Omg den har ju inte fungerat på en vecka typ.. Aaah hata! Men nu äntligen så fungerar den igen! Jippi!

Nu sitter vi i navet och dricker juice, och ska snart börja slöjden, så ja vi hörs senare!
PÖSS


Dr.Denim

Dr.demin
 
 
 

Dag 1: Bild på mig + 5 facts

- Jag brukar för det mesta vara hur glad som hällst och skrattar så jag får ont i magen, kan mest tacka mina underbara vänner för det!
 
- Jag älskar att kolla bloggar! typ kollar en flera gånger om dagen. Tycker det är kul och läsa om andra och så! Länka din blogg vett jag;)
 
- Min första blogg startade jag nog när jag var runt 12 år kanske? och då bloggade jag typ varje dag men det var typ bara "nu är jag med saga" eller "nu är jag i skolan" aa och en massa fula bilder.. haha vem gillar inte och kolla igenom sin gamla blogg och ba skratta ;)
 
- Jag taggar jätte mycket till maj! den 4:de är det min födelsedag och den 8:onde är det One direction i stockholm med Denise! Ska bli så sjukt kul!
 
- Jag är hur dålig som hällst på att spara pengar.. Typ när jag får min månadspeng köper jag upp den direkt! men ändå säger många att jag är snål..

Färgat håret

dock är färgerna på den andra bilden inte rättvisa! håret blev lite ljusare på högre sidan för de var mot ett fönster. Mot mitten är då min färg, men kan ändå inte säga att färgerna stämmer med värkligheten! men nästan ;)
 

yesterday


Några Youtubare jag följer

 

20 dagars blogg utmaning

Dag 1: Bild på mig + 5 facts
Dag 2: 10 hissar & 10 dissar
Dag 3: Min dag i bilder
Dag 4: I min väska
Dag 5: 5 saker jag gillar med mig själv
Dag 6: Dröm jobb
Dag 7: Mitt favorit citat
Dag 8: Något jag ser fram imot
Dag 9: Något jag hatar
Dag 10: Något jag älskar
Dag 11: Något jag saknar
Dag 12: Dagens outfit
Dag 13: Min dag i en video
Dag 14: Bilder från min barndom
Dag 15: Mitt dröm hus
Dag 16: Mitt dröm resemål
Dag 17: Mina iphone skal
Dag 18: En Friend tag
Dag 19: Mitt rum
Dag 20: 5 personer jag vill träffa


Q/A

- Är det ecotools borstar? Isf vart köper du dom?:)
Jag köpte mina på Gekås Ullared!:)

Jätte söt tröja :) vart kommer den ifrån?
Min syster köpte den i london och tror den är från sesame street:)

- Vart kan man köpa de?! :D
här är länkarna till alla↓ :)

 

Converse trainers
810 SEK - etsy.com

Converse grey shoes
680 SEK - jades24.com

Converse mint green shoes
595 SEK - welikefashion.com

Converse star shoes
225 SEK - macys.com

Converse trainers
550 SEK - zalando.co.uk

Converse red shoes
390 SEK - blueberries-online.com

Converse shoes
lojavirtual.lojasrenner.com.br


Lördags Standard

tja. idag är det finfint väder och jag sitter ute och bloggar. Det är runt 10 grader och super skönt! har varit ute och fotat nu och bilder kommer att läggas upp snart!
Idag åkte jag till stan med mamma och fikade lite och så klippte jag mig, bara de slitna så nu har jag ganska kortXD Men de blev bjaaa. Så mer än så har jag inte gjort, vet inte vad som händer ikväll men får la se vad som dyker upp! Ska blogga mer jag vet... ska ta och få upp peppet igen så hörs vi senare! :D
PÖSS


 
 

Converse

Converse
 
 

Hakuna Matata


Don't cry because it's over, smile because it happened

Tjo, idag har jag för det mesta pluggat och övat på min redovisning. Och så var jag ute med ella och sen så spelade vi fotboll och lekte aport X) idag ändrade vädret totalt det blev så mycket varmare, och så regnade det och så gick vi ut så så klartX) nä nu ska jag återvända till TV så hörs vi senare!

PÖSS


Mys

Ligger nu i sängen och läser en bok med tända ljus, Medan regnet smattrar mot fönstret. Något av de mysigaste jag vet! Idag har de varit en bra dag har haft det ganska chill ändå. Har ingen söndags ångest (har aldrig det typ) så allt är bara bra:)
Hur är det med er då? Snart ska jag sova så jag är pigg till morgondagen, a change is going to happen in my life LOL.. Vet inte vad jag menade där men det blir säkert bra!
Vi ses imorgon så ha det fett bra!
TTYL


Senaste Videon

la upp denna video i onsdags men den las upp på fel blogg (min gamla) men nu är den på rätt plats. ni frågade ju efter video inlägg ;)


Funky Kidz

Hola, idag följde jag med amanda till hennes jobb på funky kidz, så jag var asistent till henne och så var jag med och dansade X) jätte kul faktiskt, ska med nästa vecka också. Sen när jag vi kom hem så gjorde amanda amerikanska pannkakor med lite granat äpple på, GOOOTT. Och nu sitter jag här med ella och amanda och kollar på TV. Men vi hörs senare jaou! 
TTYL
 

22:57

Tja, idag har det inte hänt så mycket har bara varit i skolan och det har varit en världigt bra dag destutom., jag har inte bloggat så mycket för jag har övat på min redovisning men den ska jag ha på onsdag ist. Så sen när jag kom hem råkade jag somna och sen drog jag till ikea med mamma. Nu har jag precis kollat på en film och är hur trött som hällst hejdå alla finaa:*

Sun swag

Tja tja, är nu ute i det super varma vädret! Så härligt, jag sitter här med Denise och chillar. Idag ska hon hem till mig och vi ska plugga och hålla på med vårt so arbete så ska ska bli kul:P


My Daily Makeup


Fuck

Älskar modellen på dom tröjorna ska få tag på en så snart som möjligt!


👊📓👊

TJO alla fina, just nu sitter jag i Staffan och kollar på TV efter att ha pluggat och skriv till redovisningen vi ska ha på fredag... Så mycket att kunna utan till men ska bara tänka positivt då kommer allt gå 👌,
Önske inlägg? Bara att kommentera är öppen för förslag :*
TTYL


Låt Tips

 

Chiling

Tja, nu ligger jag i sängen och vara smsar lite och bara kollar runt på bloggar. Idag har jag varit med Denise,Julia och saga, vi hade jätte kul som vanligt då. Fast vi gjorde typ inget vi satt i min soffa och bara snackade och hade trevligt. Idag i skolan hade vi hål timma och vi stack och åt Kina buffé, så himla gått ligger typ 15 minuter från skolan så de blir ju super ;)


beach

summer
 

Spring

summer
 
 

Fråga mig!

http://ask.fm/Elviiraolsson
 
 
 
 

Some pics

Bara lite bilder från veckan


MAMA

 
Tja, i onsdags var jag i stan med denise och så kollade vi på denna filmen^ den var jätte bra den hade lixsom en handling för vissa skräck Filmer har inte de. Den var väldigt läskig oxå så jag hoppade till några gångerX) men den rekomenderar jag Till er alla som gillar skräckfilmer ;) 5/5. Det är stor skillnad mellan att kolla på en skräck film hemma än vad det är på bio, på bio blir filmen typ 100 gånger läskigare, för typ att det är så högt och basljuden så man lever in i filmen typ. suuuper
Annars denna veckan har jag varit med denise och vi har gjort massa saker, och igår var jag lite med saga och var ute och gick i 1,5 timma. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, har lite ont i halsen hoppas jag inte blir sjuk bara ... Får la dricka ton vis med TE!

RSS 2.0