planer i augusti

Som sagt så har jag skrivit lite av de som händer nu i augusti så jag kommer inte kunna blogga jätte mycket men jag ska göra tidsinställda och skriva när jag är hemma och har wife som vanligt, så jag ska få detta att fungera bra!
 
1:a augusti: Åka till malmö med mamma och mathilda
2:a augusti: vara i malmö/komma hem
3:de augusti: moppe kurs
4:de augusti: moppe kurs
10:de augusti: åka till Polen
13-18:de augusti: Göteborgs kulturkalas
19:de augusti: skolan...
 
på torsdag kommer jag att utse veckans blogg vinnare också så då få ni hlla utkik! 
 

Snart så

Tjo idag var jag på backaplan med mamma, mormor o Mathilda, vi kollade runt lite så köpte jag en rosa tröja som kommer upp imon. Köpte en glass där oxå som va som sånna "lody" som vi köpte i Polen en gång, längtar dit:)
Och på lördag börjar jag kursen längtar så tills jag ska få körkort har redan börjat plugga lite:P men nu kollar jag på film så hörs vi:)


Animal nails

Haha hade lite tråkigt så jag djur på mina naglar, typiskt mig:)
En blå kanin, en panda, en giraff och en risa kanin! Haha


Godmorgon

Godmorgon på er! Nu är klockan runt halv tio och de regnar jätte mycket så har ingen lust att gå ur sängen, men idag ska jag nog till stan får se hur de blir med den saken:) igår var jag hemma och gjorts i stort sätt ingenting speciellt, men om en vecka ska jag ta moppe kurs och veckan efter de blir de Polen och sen Göteborgs kalaset och sen skola.. Usch vill inte ens tänka på skolan :O


Nytt i Garderoben

 
(båda är vita) tjo idag köpte jag en ny tröja i stan på rean kostade 125 tror jag, och tröjan högst upp köpte jag igår på hönö för 145 kr! Dom är hur mysiga som helst jag nöjt köp :)
 

Påväg till HÖNÖ


Robbie Williams konserten

#konsert


De levererar


5 things about me

- Om 12 dagar ska jag ta moppe kurs
- Jag ska till polen om 19 dagar
- Vatten melon och jordgubbar är de bästa på sommaren
- Jag älskar att bada i havet
- Jag är inte så mycket för att sola gillar hälre att bada när man väl är vid havet
 

I Love...

 
 
asså deras Body lotion är hur bra som helst köpte min inne på kicks, Åh tack julia för att du tipsade om dom!♥ jag tycker att dom återfuktar bra och de lucktar gott jätte länge efter man tagit de på huden. Nöjt köp!
5/5

Mer om konserten

jag tänkte berätta lite mer om konserten. Det började igentligen att jag inte skulle med men min stora syster Matilda hade extra biljetter så jag fick hänga med. Jag och amanda fick dom grymmaste platserna utan att ens behöva köa, vi stog längst fram på ena sidan där de var en hel del. 
Olly murs var ju förband och han var hur grym som helst och innan så fick min syster amanda träffa honom! Sedan kom robbie och "flög" ner från hans huvud och de var en ganska grym entre! 
Jag tyckte konserten i helhet var jätte bra, de hände lixom mera grejer hela tiden och aa de var helt enkelt grymt!
5/5

Godis från Kina

Idag har jag varit med Julia och först badade vi i min pool och jag måste säga att det varit härligt vatten som helst! Sedan drog vi till stan och jag köpte en body lotion som luktar jätte gott, och sedan drog vi till Kina affären och köpte lite godis som vi helt enkelt inte visste vad de va haha. Och de slutade med att allt inte var så gott som vi kanske hade trott haha. Sedan drog vi hem till mig igen och badade, så kom saga också:)
Så nu sitter jag och kollar på film med en skål melon, mums!


Konsert med Robbie Williams och olly murs!

Så himla bra, stod längst fram så jävla awesume! Berättar mer när jag kommer hem :*


Follow me around, stan

En liten kort video om min dag


~

Sorry för dålig uppdatering idag! Imorgon blir de nog bättre


Godnatt

Godnatt på er, är hur trött som helst och jag har legat och kollat på youtube ett tag. Förut så var jag och cyklade o plockade körsbär hur goda som helst. Men nu ska jag sova så hörs vi imorgon!
Love


Tips: Tangle teezer

TANGLE TEEZER
 

Tangel teezer är en borste som får varenda tova att försvinna utan smärta, utan att man sliter och skadar håret. Dess "taggar" ger vike om det skulle bli för mycke press på håret men samtidigt reder det ut tovan. Den här borsten reder alltså ut håret utan att skada det. Inga bruta hårstrån. För den som är håröm är tangle teezer det bästa du kan köpa! Du kan borsta hur hårt du vill men det kommer inte göra ont. 

Jag köpte min för typ något år sedan och jag har verkligen älskat den, och nej detta är inget sponsrat inlägg tänkte bara tipsa er om att den är väldigt bra :)


4 från landet

1. Här spelar vi kubb när vi kom fram.
2. julia och denises hund flisan
3. jag haha
4.ån som vi badade i en hel del

Today's inspo


R.I.P Talia

Talia är en beauty youtuber som gör smink videos mm. De flesta vet säkert vem hon är, hon har haft cancer i ca 6 år och idag blev hon av med det onda och åkte vidare till himlen.
Jag fick reda på det genom en youtubare som var en av hennes bästa vänner, och hon la upp en bild och berättade vad som hade hänt, såklart blev man ledsen men hon har det mycket bättre nu och inte behöver lida igenom smärtan längre.
Vila i frid Talia<3


Mika and Ariana grande

 som ni kanske ser så har  jag ny design! och jag kommer nån gång fixa en bild header:) hoppas att ni gillar de!

Pink Ariana

Pink ariana
 
 
 

Påväg hem!

Hejsan förlåt för ingen bloggning har varit på Denise land med Denise, saga och Julia, det var inte så bra nät där så de blev inte något inlägg och glömde helt av att göra tidsinställda eller att för vana er..
Men jag har haft det jätte kul, vi har badat i en Å och i en pool. Sjukt kul. Men hör av mig när jag kommer hem så hörs vi!


Härligt

Idag startade jag dagen med att åka till havet med Denise och saga, vattnet var hur härligt som helst och vi badade en hel del, och sen när jag kom hem åt jag lite melon och nu funderar jag på att hoppa i poolen, mys. Förlåt för min dåliga uppdatering ska snart skärpa mig! Haha


@Havet

 


Försenat

Kommer avlysta veckans blogg senare idag istället


Sol standard

Hejsan nu sitter jag ute och läser Veckorevyn, senare ska jag vara med några får se vad som händer. Igår var roligaste dagen på länge skrattade hela tiden, som ni kanske vet så var vi vid havet. Jag, Denise, saga och Julia, vattnet var skönt fast det blåste en hel del så de blev ganska mycket båget som man gärna flöt med i haha, nä men de va kul. Men vi hörs senare så BYE


(tillfällig header)

inte så fin men håller på med något bättre!

Keep smiling


ATM


everything happens for a reason


Veckorevyn

tjo, nu har jag precis duschat efter en liten jogging tur. Och sitter och läser Veckorevyn! Idag var jag på frölundatorg med mamma och därefter åkte vi till mormor för att äta lunch! Åh så himla gott, haha. Imorgon blir det havet med några kompisar de var ett tag sen jag träffade alla samtidigt och det ska bli grymt kul! längtar. men nu ska jag fortsätta läsa så får ni ha de så bra så länge! :)
 

Cozy

Nu ligger jag och kollar på film är ganska trött efter igår, och idag har jag fixat i mitt rum hela dagen!
Imorgon ska jag till Frölundatorg och sedan till mormor och äta hennes hemmalagda kött bullar:D
Men nu ska jag fortsätta kolla på filmbye!
PÖSS


Detta har hänt idag

Idag var jag ute i först 3 timmar med saga och åkte skateboard, och sen när jag kom hem vilade jag lite och sen gick ut i en timma med Ella! Och när jag kom hem gjorde jag en sallad, hehe mer än så har jag inte gjort Idag. Men vi hörs senare BYE BYE
PÖSS


Anmäl dig till veckans blogg!

 
 

Soft Pink

 

Ska snart ut och...

.. åka longboard med saga! har ingen själv så får la cykla eller ta min skatebord haha, men aa har inget mer att skriva så hejdå!
ååh vilket kul inlägg haha men bättre kommer senare;)

Detta har hänt idag

Tjo! Förlåt för dålig uppdatering men hade inget speciellt att blogga om! Idag har jag cyklat runt med saga och vi cyklade runt i 2-3 timmar. Vi cyklade till våran gamla skola (den vi gick i 1:an-5:an) och märkte hur litet allt var. För när vi var små så var allt så mycket större haha. Men det var kul och så cyklade vi runt och fick minnen om allt som har hänt På de platserna när vi var små, haha!
Och förut åkte jag och köpte lite honungs-melon! Yummi yummi. Nu ser jag på film, bye bye!
PÖSS


RSS 2.0