Ni måste testa!

Den var hur god som helst, drack den förut när jag var i stan med mamma. Det var en jordgubbs frappino med vit choklad! Så god, godare än den med bara jordgubb!
Jag köpte lite grann i stan också så bilder kommer sen;)


Dagens


Pineapple case

Untitled #49
 
 
 

Mys

Nu ligger jag i sängen och kollar bloggar! Imorgon bitti ska jag ut och gå med Amanda, 1mil! Ska bli sköj.
Idag jag inte gjort så jätte mycket bara varit ute och sprungit och sånt. Men jag hör av mig imorgon.
PÖSS


Festival style

Music festival style
 

ATM

nu sitter jag hemma efter att ha varit hos denise halva dagen. Är ganska trött nu men tog mig lite melon, sommar standard ju! imorgon vet jag inte direkt vad jag ska göra men någonting blir det för ska ta tag i sommarlovet! oh mah gad nu är det slut på kanske och vet ej! och bara GÖR! Asså i mitt fall för jag kan säga att jag inte gjort sådär jätte mycket detta lov :P haha gud... men nu ska jag återgå till blogg fixandet så blir det snart en ny design ;)

Till Denise

tjo, nu drar jag hem till denise! så vi hörs snart!
(en bild från budapest)

Mysig dag vid havet!

Hej kom precis hem från denise, och vi har haft det jätte skoj! Runt 4 drog vi till willys och köpte lite gott som vi sedan tog med ner till havet! Vi stannade där till 11 och hade jätte mysigt! Vi badade såklart också och det var hur härligt som helst. Och vi avslutatde dagen nu med att kolla på georgie shore! Haha rätt bra ändå;)
Men nu ska jag sova är jätte trött! Pöss hörs imorgon (om några timmar)

✌👌


Blandade videor med vänner

#friends #vänner #happy


Mina sommar klänningar

1,2,4 fick jag av stora syrran för hon rensade ur sin garderob! det är bra att vara yngst ibland ;) (bilderna blev lite dåliga...)

RE: Tips: Tvätta dina Sminkborstar

Tänkte ta och visa hur jag tvättar mina sminkborstar. När man kollar på en sminkborste så ser den inte alls så smutsig ut, men den är MYCKET smutsigare än vad man tror. Man bör tvätta sina sminkborstar minst 1 gång i veckan för att få bort bakterier och smuts som kan leda till finnar osv.
Så, svårare än så blir det inte och det de kan la ta en 10-15 minuter kanske. 

DIY: hårrosset

 

Midsommar 2013

 

Melon hästar

heej! har precis varit ute med mamma och ella på en promenad så sen tog vi ett stopp hos saga, så de var kul! men nu ska jag äta melon hästar X) haha så hörs senare!
PÖSS

Smycken för 20:-

1. Shower Gel 25:- YVES ROCHER
2. Eye make-up remover 49.50:- H&M
3. Turkosa döskalle örhängen med kors 20:- UR&PENN
4. Kors Halsband 20:- UR&PENN
5. Dörskalle halsband 20:- UR&PENN
Totalt: 135:- 
 
Hejsan! Idag drog jag till stan med mamma för att kolla rean, och jag hittade lite grann! som tur var så gick vi in på ur&penn där alla smycken kostade 20 kr så det blev billigt öfr annars hade de smyckerna jag köpt kostat 226kr tillsammans så de var ju bra! Vem älskar inre rea;)
 


Q/A

Var köpte du den ugglan :O
Jag fick den av saga i julklapp tror den e från lagerhaus!
 
Aww vilken söt hund! Vad är de för ras?:) 
Visst e hon! hon är en franskbulldog:)
 
Var kommer klänningarna ifrån?:) 
klicka på bilden så får du se :)
dresses
Vart kan man köpa celcius?
man kan köpa dom överallt i vanliga affärer!
 
älskar din blogg! kan du göra en frågestund eller något:) 
taack:) ja jag funderar på det, kram:)
 
vart köpte du den lokan? har letat överallt men har inte hittat den smaken
den finns i vanliga affärer. jag köpte den inne på ica maxi!
 
köpte du dom oranga skjortsen???? 
inne på rut m.fl!
 
vem är bethany noelm?:)
Det är en youtubare, klicka HÄR för att komma till hennes kanal! :)
 

Tihi


Midsommar

Tja, om en halvtimma drar jag till denise! yey ska bli jätte skoj och jag kommer att ta med mig kameran så de blir super. vi ska nog bara sitta och äta och prata så hittar la vi på något senare, men nu ska jag fixa kameran så hörs vi PÖSS!
 

team vine/ team instagram

jaa.. nu har instagram fått en video funktionoch jag ger det en tumme ner. Helt kopierat vine. men aja..
jag gillar lixsom när man har tråkit kan man bara bläddra igenom en massa bilder..
Vad tycker ni om det här ? HISS/DISS?

Köpt i Budapest

Hejsan! igår kom jag hem vid 4 och var hur trött som hällst så la mig i sängen och kollade på film! Jag har haft det jätte bra och det var 30-35 varje dag! Tillslut saknade jag änna det svala vädret i göteborg.. menmen idag ska jag packa upp väskan och sår se vad mer sedan!
 
Imorgon är det midsommar och jag ska hem till denise tillsammans med mina föräldrar och saga och hennes föräldrar. ska bli sköj!
 Men nu får ni se de jag köpte i budapest! kläderna kommer i ett inlägg lite senare.
 
 

Godmorgon!

Vakande 10.45 idag och halvsov till 11.20 så jag fick äta lunch med en gång haha ;) och jag som inte gillar att äta på morgonen :P

Idag ska jag inte göra nånting tror jag är väldigt trött efter igår och förrgår! Men man vet aldrig jag är ju väldig spontan så vi går la om det händer nått ;)

Elvira värkar att ha det bra men det var väldigt varmt sa hon till mig igår så hon fick ta sina fötter i kallt vatten så hon fick kyla ner sig lite hahaha ;)

Så jag bloggar mer senare, kommer säkert upp en video för jag orkar inte skriva hehe

Chao <3

En bild på mig och Elvira när vi skulle till Hönö :) <3


Kortis Video


Tak terrass

Helt underbart! 33 grader och skinande sol! Perfekt


2


Framme!

Nu är vi framme på hotellet och vi ska mer och äta mat nu så hörs senare PÖSS


Ja...Jag heter Denise

Och jag ska blogga på Elviras blogg tills på onsdag :)

OBS

DENNA VIDEON VAR LITE OSERIÖS


Pretty little liars

Nu sitter jag och kollar på PLL och har precis packat min väska tills imorgon. Längtar jätte mycket till de 30 gradiga vädret och ära ute varje dag! Men synd att vi vara är där i 3 dagar men de blir super! Så överlämnar jag bloggen till Denise så får ni se vad hon hittar på;)

Idag har jag varit med Denise och vi badade i poolen och sedan stack till maxi och köpte jordgubbar, mango och vattenmelon, yummi!
Men nu ska jag fortsätta kolla
BYE BYE PÖSS


1 dag kvar

Tjo! Är nu och handlar med mamma till resan, och imorgon bär det av till Budapest! Tagga, längtar dit. Det ska ju vara 30-32 grader där varje dag så jag klagar inte! Haha men ha de gött


-

Idag var jag i stan med mamma köpte ett par svarta shorts och två linnen.
Jag bloggar mera sen fick typ ingen inspiration helt plötsligt..:/


Dag 1

Förstadagen på sommarlovet och det ska regna? Men idag ska jag vara med Denise, saga och Julia mys! Perfekt väder att kolla på PLL.
Och de är 3 dagar kvar till Budapest och Denise ska gästblogga:)
Men vi hörs senare!
PÖSS


Skolavslutningen♥

Hejsan! äntligen är det sommarlov och jag är taggad! Denna dagen har varit jätte bra, vi började dagen i musiksalen där alla spelade sina covers. hade ont i halsen så  jag sjöng inte till 100, Sedan gick vi till gympa salen där vi fick se elever och läare sjunga och rektorns tal, sedan var det lunch och vi passade på att ta några bilder. sedan var det upp till klassrummet där vi gev presenter till våra tre mentorer och sist massa kramar och ett klass foto:) väldigt bra skolavslutning!
 
Sedan stack vi direkt till Hönö, vilket är min, denise, saga och våra mammor och denise syster jasmines tradition som vi gjort ett tag nu. Då brukar vi alltid äta pizza, gå i affärer, köpa glass och sen bada på fotö! Mycket mysigt och det var hur härligt som hellst att bada i havet bara en manet, haha! så denna dag får 10 av 10! 
 
Och imorgon är det första dagen på sommarlovet och jag ska kolla på PLL sesång tre med Julia, Denise och saggi. ooh love PLL men om det blir fint väder så kommer vi säkert att åka och bada eller nått också;) 
Men aja hörs senare! PÖSS

Säger Godnatt

Godnatt alla läsare vi hörs imorgon! SKOLAVSLUTNING 😍
Är bara så glad just nu:D


♥ Sommar 99% ♥

tjena. idag slutade jag 1 och hela dagen så städade vi bara i skåpen och klassrummet och sedan kollade på en match mellan lärarna och 9:orna! så det har varit chill. 
imorgon är det skolavslutning och jag vet inte riktigt vilka skor jag ska ha kanske lägger ut en omröstning typ... sen vet jag inte häller vilken hårfrisyr jag ska ha men jag kommer la på något snart! Längtar jätte mycket och det är bara 5 dagar kvar tills jag drar till budapest, trejde gången nu haha! men det ska ju bli 30 grader så de super! så ska jag ta jätta många bilder.
ska nog också fråga någon kompis om de vill gästblogga, för det är la kanske lite roligare än massa tidsinställda? jag kommer också blogga från hotellet om de finns nät så de blir ju bara kanske.. men TAGGA nu så hörs vi senare!
PÖSS
  



Dagens Sommriga

 

1 Dag Kvar!


Old school

Är på väg hem från havet! Hörs snart


Just smile

Godmorgon! Vaknad vid 7 och kollar nu på tv ska snart fixa matsäck som jag glömde. Som sagt så ska vi bada idag och de ska bli kul fast vet ej om jag kan bada är förkyld och ont i huvudet...:/ men får la överleva ändå!
Men hörs! PÖSS


Söndags Standard

Hejsan, idag har jag varit jätte trött så jag har bara varit hemma och slappat. Imorgon drar vi till havet med hela A-laget så de ska la bli kul... Aja ska fixa lite för morgondagen så hörs vi senare! PÖSS


Lite av min helg

hejsan förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men har inte haft tid. denna helgen har jag varit med denise! I onsdag så spenderadde jag kvällen med JUlia, denise,mikaela, saga och erika. Lika roligt som alltid<3
Idag har jag nog inga planer drar nog hem till denise! men ni får ha det så bra så hörs vi senare BYE! 
Sagga sommarlov om 3 dagar.

Älskade vänner


Ben & Jerry

klicka på bilden för att signera och påverka så att korna i EU får ett bättre liv! 

Härlig dag


Förstajunitvåtusentretton

Vaknade runt nio och gick ut och solade, ska snart hoppa i poolen för det är så himla kallt! Och om 15 dagar drar jag till Budapest! Tredje gången nu, vi ska vara där i tre nätter ska bli sjukt mysigt. Idag har jag inga spikade planer kommer la spontant som alltid, men ska ha de gött i solen nu jaou!


RSS 2.0