På Condeco

tjo! nu sitter jag på condeco Med  Deniske och Saga, vi sitter och pluggar och bara pratar. Sedan ska jag köpa lite saker inför Halloween imorgon! Jag kommer ta massa kort imorgon, så ni inte missar något. Puss hej
 
 

Some Halloween Costumes


Onsdag Morgon

Godmorgon! Innan jag drar mig till stan runt 11 så ska jag kolla lite på Awkward, favvo serien! 

Släng gärna in en kommentar om vad ni vill läsa om:)




Planer inför Halloween

tja, nu sitter jag och kollar på Geordie Shore på MTV och skriver med några kompisar. Morgondagen är full planerad så jag ska försöka hinna med bloggningen vilket jag tror att jag gör! först ska jag in till stan för att köpa några saker och jag D & S ska sätta oss och plugga sedan! Sen måste jag vidare hem och städa för vi ska ha en halloween kväll på Torsdag. 
Men jag har ingen aning om vad jag ska vara, försöker få inspiration på weheartit men det är svårt. Jag hittar något snart förhoppningsvis! 

Alltid På Loven?

Nu har jag fixat en ny Header och min bloggning kan kanske bli lite bättre nu.
 
Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna för har varit sjuk, vilket jag alltid brukar vara på loven... Men i Lördags så åkte jag först in till stan med Mikaela, Julia och Denise efter det så drog vi hem till denise och gjorde tacos och hade jätte kul. 
Men nu ska jag dra ut med Elina!
TTYL
 

Story Of My Life - One Direction

 

Det blev en lyckad kväll!

hejsan! igår hade våran klass disco för 3-5:or och det kom runt 100 personer och vi känade ihop ganska mycket. Det var väldigt roligt och det var full rulle ela tiden. Fast i slutet var det mycket att städa, men de var de värt!
 
Och nu äntligen är det Höstlov och jag ska sticka in till stan med några kompisar så det ska bli roligt, vi ska sätta oss och fika oc kolla in den nya 1D butiken här i GBG!
men uppdaterar i stan, puss :*
 
 
 
 
 
 

Äntligen klar!

nu är jag äntligen klar med min uppsats och satt i biblioteket till 7 efter jag kom hem från gymnasiedagen! är jätte trött nu och det är så skönt att den är klar.
 
Gymnasiedagen, idag besökte jag sjölins och jag funderar nog på att börja där. Det är en väldigt mysig skola så de ska bli kul. fast kommer kolla på ett till gymnasium också. 
Men nu ska jag nog slå på en film innan jag går oh lägger mig, ha D :)
 

Sommaren 2014

Åh är jätte taggad inför sommaren 2014 då jag först ska till london med familjen och sedan till bringa 3 veckor i brighton med min syster! det ska bli jätte kul för jag har aldrig varit på någon av ställena innan. Har ni några tips vad man inte får missa i dessa två städer? kommentera gärna! puss

Himla rörigt detta asså!

hej är jätte stressad och trött för arbetet som jag ska lämna in på torsdag måste jag skriva om lite här och var.. jätte jobbigt på tanken om att ifall jag visste de tidigre att man skulle gö på ett vis så hade det gått mycket snabbare och jag hade varit klar vid detta laget så jag kunde slapna av imorgon när det är gymnasie dag och allt. 
Nu när man går i nian så har allt bara kronglat till sig och jag hinner inte med allt för det slutar med att jag sitter hela dagen med något och glömmer fullständigt av alla andra saker... Någon som känner likadant?
 
Mår också ganska illa men jag måste fortsätta med min uppsats så jag kan bli klar någon gång så jag kan få ut det ur min hjärna..
 
 

Hemma från skolan

Hej nu är jag hemma och ska fortsätta skriva på min so uppsats. Vill bli klar idag så jag kan bara kolla igenom oså imon.
nog om de, idag i skolan stog jag i cafet så de va rätt chill. har inte mycket att skriva just nu så hörs senare :) 
 

Halloween Candy Mice by grav3yardgirl

 

Skriver för fullt

hej allihopa, nu sitter jag och skriver på min SO uppsats, jag ska ha skrivit 7-9 didor tills på onsdag och nu har jag skrivit 3... vet inte riktigt hur det ska gå men ska försöka dra ut på sidorna lite ;)
 
 

Jag längar tills halloween!

 när jag kollade på denna video blev jag värkligen taggad på halloweewn, så imla rolig :)

Saturday Morning

God morgon! Äntligen är det lördag, var alldeles skol trött igår för det har varit på mycket denna vecka. Min vecka ar varit full, jag pluggade, satt barnvakt och var på Gymnasiemässan. 
När jag var där så snurrade alla tankar omkring. Jag vet inte vad jag vill jobba med. Fast jag har nog bestämmt två skolor som jag är intresserad av och då är det sammhäll jag ska gå i. Jag längtar faktiskt väldigt mycket till gymnasiet för många olika skäl!
 
Men nog om det. Jag älskar att blogga (när jag väl gör det) och jag är ju inte dirket bra på det men som jag sagt massor utav gånger att jag ska bli bättre. Under denna helg+nästa vecka ska jag försöka vara ganska aktiv på min blogg. Ska då försöka strukturera mitt pluggande så jag har tid till annat också.
Jag kommer att fixa en ny design snart, en lite mer höstigare har jag tänkt mig.
TTYL

Himla roligt detta..


No prov imorgon då.. Så nu måste jag plugga genetik, men aja på onsdag blir det gymnasie mässan så det ska bli kul. Inte så jätte roligt inlägg men ska bli bättre 

Nytt från Lager 157

var på lager 157 igår och så köpte jag en tröja, halsduk och vantar! Nu får man se till att mysa till det till hösten.

Moppe krock...

Tja har inte bloggat idag pga att jag var med om en krock idag.. Nej den var inte jätte allvarlig den slutade bara med en sönder moppe och lite skrap sår.. Men hoppas ni förstår så hörs vi senare

Plugga onsdag! Eller...

Är nu påväg hem, har pluggat med Mikaela och Julia, för vi har spanska prov imorgon! Vi pluggade inte jätte mycket men kommer Sätta mig och göra de när jag kommer hem. Vi har haft det väldigt roligt ändå:)
Skoldagen var också rätt så chill. 
Och min moppe har gått sönder för er som inte vet och den kanske kommer att fungera igen idag... Hoppas!

Denise , Julia o jag;)

RSS 2.0