Honey boo boo child

Hello, igår kom jag hem klockan 1 från Denise och vi spelade lite wii och bara snackade och hade jätte kul.
Idag är det blå himmel och soligt så jag ska ut och springa lite senare. Och just nu sitter jag och kollar på "here comes honey boo boo child" haha så himla kul X)


Vad hände där?

Godmorgon, igår somnade jag vid klockan 9 och fattar inte vad som hände där brukar ju var uppe längre men de var nog för att jag var trött efter proven och de. Och så vaknade jag klockan 06:44.Xd
Ointressant inlägg...
Men idag har jag inga planer får se vad som händer (:)
TTYL


Dagens Outfit


Påsklov!

hejsan! idag slutade jag klockan två och vi har haft två prov och båda gick la bra men får se.. Det har vatit en ganska chill dag ändå :D och så har det varit ganska soligt också så jag och saga gick till/hem från skola. För nu är det påsk lov och hela lovet ska jag vara med kompisar och göra en massa roliga saker. Kommer komma upp massa roliga inlägg för nu har jag inga läxor! 
TTYL

TJA

Hej alla elviras läsare Denise här! Det är ju såhär att elvira inte har bloggat på ett tag och det är ju inte så bra... :(
Och hon har ju sagt varje dag att hon ska lägga upp de här himlas kläderna men nä det har hin inte gjort...inte bra ...inte bra men nä nu måste jag dra och käka lite tuggtugg :=)
 
XOXO
 
Titta hittade en jätte fin bild på elvira :) så sött!!!
 

it's time

cha cha,asså nu får jag ta tag i träningen igen och få bättre kondition. var ute och sprang nyss i 40 minuter och de var skönt, men jag känner att jag måste bygga upp konditionen. Ska också äta lite bättre och gå till skolan ist för att åka bil/buss. Jag hade som ett nyårs löfte att bli nyttigare men de spårade ju ur.. ska ta nya tag nu och försöka igen så nu ska de inte bli undantag!
 
Har ni bra tips på musik till man tränar? eller bra täning tips? nyttiga frukostar? kommentera bara :D

skirt and shorts


Mot stan

Nu ska jag till stan med mamma och Mathilda och ba kolla runt lite, idag har jag inga fler planer ska nog ut och springa när jag kommer hem. Har blivit hem hel del godis idag/igår X) för de kostar 29 kr kg på maxi så Mathilda köpte en hel del till mig. Men nu ska vi bege oss till bussen så hörs vi senare!
TTYL


Just chill

Tja nu sitter jag och Denise i bibblan och ba lyssnar på musik för vi börjar om 10 min, tidigare idag såg vi en film och den var verkligen dålig ...


Godmorgon

Vaknade nyss och de va soligt! Härligt, fast det är -5 grader så ska vi gå till skolan också;) men Hörs mer senare!
TTYL


Great Day

Tja, denna dagen har varit bra, bara en massa ups! I skolan idag hade vi ett prov i svenskan och de gick la lite sådär... Men annars har skol dagen varit ganska chill ändå jag jag har mått bra inget som kommit ivägen idag. Efter skolan stack jag Denise och Saga till maxi och sen på vägen hem stötte vi på Anna så snackade vi lite med henne, sjukt kul hadde vi. och nu sitter jag här hemma planerar lite inlägg och sånt, 
imorgon i skolan är det någon tema dag "lika behandling" så ja vi kommer typ bara kolla på en 2 timmars film och bara snacka om de...aa, men ganska chill ändå slipper man alla lektioner ;)
Hörs senare!
 

NO

Cha cha nu sitter vi på NO:n, bloggar mera seeeeen;)


Hola amigos

Just nu pluggar jag till morgondagens spanska sprov.. Aaaaah! X)


nu kom de igen

tjaaa, kom hem från skolan för någon timma sen och nu sitter jag här och inte vet vad jag ska göra... måste nog plugga för vi har 3 prov denna vecka och någon himla matte läxa,... börjar bli en hel del nu;) men snart är det lov och då ska jag njuta av varje dag och göra saker och inte bara sitta hemma och kolla på tv och vad jag nu brukar... Ska försöka hålla bloggingen uppe ändå! Men nu ska jag nog sätta igång och plugga!
TTYL
haha oseriösa bilder när man har tråkigt XD

Godmorgon

Hello, vaknade nyss och är påväg upp ur sängen är jätte trött men det gäller att bara bita ihop. Men nu måste jag snabba mig ner och äta frukost! TTYL
 

haha

 

Summer

Untitled #16
 
 

G-night

TTYL


Sunny Saturday

Hello, solen skiner och det är inte direkt varmt men jag njutrer ändå. Idag vet jag inte vad som kommer att hända kanske är med någon kompis och ba hänga lite. Kanske ut och springa lite in my new shoes (som ni inte sett) XD
Idag känner jag mig lite blogg pepp och ska planera lite saker för att min blogg ska bli roligare att läsa. Och när den väl har blivit lite bättre så kommer jag sätta ut tävlingar och en massa saker. Men vi hörs senare ska nog städa liiite innan jag gör något annat!
Har ni någont bra tips på låtar som är peppande när man är ute och springer mm, så kommentera bara :)
TTYL

Köpt i Ullared

 
 Köpte lite kläder också men dom visar jag i nästa inlägg:) 
jag skulle lägga ut en video där jag visade men de tog så öång tid innan den laddades upp så jag tog kort på de ist.
 
Idag har det varit en ganska chill dag och för nån timma sen tog jag spruta, den 2:a. men denna gången blev jag inte snurrig, brukar alltid blin snurrig efter spriutpor så ja ;)

new

Här är kommer saker jag har fått av min syster som hon köpte i london till mig :D Thanks sis!
 
Bara så ni vet kommer jag kanske inte blogga fören ikväll ska dra till ullared nu! hejdååå :D
zayn mask/1D godis/Nailart/removerpads/pyjamas

Nemen tjaa


👌


Clothes hangers

hellooo,nu har jag varit hemma ett tag och nu lyssnar jag på musik och mixar några saker. denna vecka så är det studiedag och jag ska till Ullared men mer denna vecka är inte bestämt, får la se vad som händer.
nu ska jag återvända till mina planeringar så hörs viii!
Nu lite bilder på min nya klädhängare ;)

Tja, nu sitter jag ute och bara chillar med julia. Det är ganska varmt ändå, steeeek. Idag ska jag inte gö något speciellt bara plugga och planera lite med bloggen så ska den bli bättre!
TTYL


littlereasonstosmile


Skyfall

Nu sitter jag och kollar på film med mamma och pappa. Helt okej film ändå.
Mamma fyller år idag så vi började med att jag och Amanda åkte till Hemköp vid 8 för att köpa lite grejer till mamma innan hon vaknade. Sen åkte jag och mamma in till stam och hälsade på mormor och morfar, och sen åkte vi hem och åt mat och tårta. Namnam;)
Har varit en bra dag idag!
Har fixat med bloggen lite också hoppas de blir bra, ska försöka blogga mera nu har fått lite inspiration ;)
Men nu ska jag fortsätta kolla så hörs vi senare.


En riktig jävla schlager

Tja, sitter nu och kollar på mello med familjen. Sjukt bra, de rätta låtarna har gått vidare som Anton och Robin;) deras låtar sätter sig verklige. Och man kan inte sluta sjunga;)

Håller på att fixa några saker på bloggen (som komementarsfältet har blivit bättre för de var nått fel) så de är inte klart än bra så ni vet:)
TTYL


Stan✌

Tja, sitter nu på bussen på väg hem från Ikea, har varit i stan innan men inte köpt något. På Ikea köpte jag en klädhängare, så när jag kommer hem ska jag bygga ihop den så kommer bilder senare!
TTYL


Summer 2013


Dagens


Mar. 06, 2013

Tja ! Slutade 30 minuter tidigare idag så nu är jag på väg hem, idag har det vart ganska chill och har Inte så mycket läxor. Sen när jag kommit hem ska jag kolla lite på GG har kommit till ett så bra avsnitt nu! Och så måste jag plugga.. Men TTYL de är ganska svårt att skriva och gå samtidigt utan att gå in i något XD


Favoriter

 så sjukt bra låtar! glad att de var dom som kom till final i lördags, tagga FINALEN dåå ;D
 

I get a little bit bigger, but then I'll admit, I'm just the same as I was, Now don't you understand That I'm never changing who I am

tja, har precis skrivit ut min So hemuppgift och jag kan la säga att jag är lite nöjd iallafall, för kom tillslut inte på något mer att skriva om. Ska också läsa igenom boken så jag kan bra på provet imorgon. 
idag har det inte hänt något speciellt, jag har bara städat mitt rum och pluggat. Har ganska ont i mitt fimger från i fredags när jag var med saga,julia och denise för vi skärde frukter som vi skulle doppa i choklad sen, så skar jag mig så de börja blöda en hel del :(
Har också tränings verk efter gårdagens träning på gymmet, körde 30 min spinning och 30 min shape! jätte kul var det, och sen tränade jag 30 minuter i gymmet också. ska sätta igång med träningen nu asså, och springa minst 2ggr i veckan och göra övningar. Summer 2013 here i come!
Men nu ska jag ner och äta kvällsmat sen plugga lite till och sen gosa ner mig i sängen och typ kolla vad alla youtubare har lagt ut under dagen. det är min favorit grej att kolla på youtube på kvällen innan jag ska sova så har de flesta youtubarna lagt upp nya videor.
So talk to you later (TTYL)

19:02

Tja, har skrivit på min hemuppgift hela dan typ och har skrivit 4 sidor, är jätte trött nu men måste ändå läsa på till buddismen provet till imon. Sen ska jag ta ett bad och bara det lugnt. Imorgon är det måndag och orkar inte med allt vill att helgen ska vara en dag till.
Har typ ingen bloggpepp just nu men får hoppas den är tillbaka imorgon.
TTYL


Friidrotts EM

Idag så var vi och kollade på Friidrotts EM och de var jätte kul! Först gick vi på en föreläsning och sen kollade vi på när dom tävlade. Det var jätte många 8:or runt om i Göteborg och man man såg snygga killar lite här och varX) och så har det varit jätte härligt väder 6grader och det var soligt och blå himmel.

Sen åkte vi bussen till backaplan och köpte lite frukt och sånt som jag,Julia, Denise och saga ska ha ikväll när vi ska sova över hos Denise, ska bli jätte kul!
Men nu ska jag äta och sen drar jag!
TTYL


RSS 2.0