Imorgon är det juni

Åh jag kan inte fatta att vi redan ska in på juni! Allt awesume kommer att starta, som skolavslutningen Och bada hela tiden och sitta ute med kompisarna, åh hoppas juni bli grym! Ha de så gött nu så syns vi imorgon PÖSS


Yesturday

 igår var jag först med Julia och saga och vi badade i poolen och gjorde cupcakes till denise för hon hade varit sjuk i typ en vecka så vi hade saknat henne jätte mycket så kom julia med den ideen! Sen kom då denise över och vi spelade kubb och badade i pooleN. Det vR en super mysig dag hadde värkligen jätte kul:D
 

Underbart

Sitter ute i solen nu med Denise och Elina och bara snackar innan vi ska ha lunch! Idag har de varit lugnt vi började med matte och sen såg vi på film på sp:n och så masserade jag Sebastian hela filmen haha! ;)


Ella The crazy French Bulldog


Fiiiilm

Tja tja nu e de Julia som bloggar :D
De e no och vi kollar på film, fast ingen kollar, jag sover ^^

Ha de gossit ;D


50 Bra Saker

tänkte göra en lista på 50 saker som gör mig glad, som jag älskar allt
 
1.kramar
2.blogga
3.Lyssna på favorit låten
4.sena kvällar vid havet
5.One direction
6.mina kompisar
7.det är snart sommarlov
8.åka utomlands
9.överaskningar
10.Springa ute i regnet
11.Ta en fika med en saknad vän
12.När man vaknar av solstrålar
13.När man räddat en snigel från vägen
14.Årets första dopp 
15.Sitta och dingla med fötterna i vattnet
16. Känslan av att bara vara så jäkla lycklig utan någon speciell anledning
17. När man sitter i ett flygplan och ser världen uppifrån
18. När man delar en melon och äter med sked
19. När man sitter ute på kvällen och grillar
20. När man går i gräs barfota 
21. När man kan gå i linne utan att frysa 
22. hallon
23. bada hela dagen
24. jordgubbar
25. sena kvällar med tjejerna
26. Hollister dofter
27. pastell färger
28. Demi lovato
29.  När man skrattar så mycket att man gråter
30. När man får bocka av saker på sin attgöra-lista
31.  Iskall Coca-Cola
32. När någon smsar utan att egentligen ha något viktigt att säga 
33. sms som får en att le
34. paladiums
35. Shopping
36. Is Glass
36. sitta i en husvagn när det regnar
37. prata i telefon i timmar
38. klackskor
39. klänningar
40. läsa favorit bloggarna
41. resa till budapest
42. åka till stockholm
43. kolla film med familjen
44. Pretty little liars
45. en varm ducsh efter att badat i poolen
46. Pool
47. Spela forboll med ella
48. skolavslutningen
49. sola och lyssna på musik
50. en springtur

Just 4 fun


Kvällspromenad


BF:s

älskar er bästisar tack för allt :D

Toms<3

Visst är toms hur snygga som hällst skulle vilja ha de svarta "spets" dör så snygga! vilka är era favoriter?

Nail Art Inspo


Pink Hearts

k

Some From My Room


No Faith In Brooklyn

 
 

Sunny sunday

Godmorgon! Idag vaknade jag av att Amanda väckte mig för att vi skulle gå in och ge mamma frukost på sängen.
Snart ska jag hälsa på farmor med pappa har inte träffat henne på ett tag, och sen ska jag nog bada i Polen och ringa några kompisar! Senare ikväll ska jag fixa lite inlägg och planera lite så blir de super! Ha de gött så syns vi senare PÖSS


Good Movies

Mivies
 
 

Isac Elliot

Satt och lyssnade på spotify och så kom reklam på en kille som heter Isac Elliot, har inte hört han tidigare. Men han är rätt så bra ändå, men hur gammal är han 15? googlade precis upp hur många år han var och han är 00 alltså  13! Men aja här kommer en av hans låtar, vad tycker ni om han och visste ni vem han var? 

Lördags standard

Tja idag Har jag för det mesta planerat vad jag ska ge mamma imorgon på morsdag. Nu sitter jag ute och bara pratar och leker med Ella. Uppdaterar mer senare PÖSS


Stockholm haul

 


Little things


Summer outfit

Untitled #16
 
 
 

Godmorgon

hej på er! ville säga godmorgon med denna bilden när jag var blond haha pöss på er så syns vi snart!

color mix

hej, idag har det inte hänt så mycket, jag var inte i skolan igår gör mådde inte så bra men idag var jag tillbaka igen och pigg! ska kontrolera bloggningen så den blir bra så jag inte tar för långa mellanrum mellan varje! Imorgon har jag ingen aning om vad som hände, kommer la någt spontant. Och om jag inte minns fel är de la kanske två veckor med skoldagar kvar till sommar lovet? och jag taggar jätte mycket, ska göra en massa kul som att vara med kompisarna ofta! åka till denises och mikaelas land, chilla vid stranden och bör leva! Hörs senare puss!
 

Grupparbete

Nu sitter jag på so:n där vi har grupparbete, vi ska typ skicka en plan på hur området runt skrabro och våran skola ska se ut.
Men ja min dag är inte planerad kör på vad spontant dyker upp, ska typ springa när jag kommer hem. Men vi ses senare!
Pöss


The body shop

The body shop
 
The body shop by elvira-sockervadd-olsson featuring a spray perfume
 

Ask.fm/elviiraolsson

Klicka på bilden och fråga på!

Bekännelser

jag längtar jätte mycket till sommar • När jag börjar kolla på en serie så kollar jag jätte mycket tills jag glömt av det  typ • Jag ska skaffa moppe • Tröttnar på alla facebook trender som "tagga en vän" • Jag läser runt 20 bloggar varje dag • weheartit är min favorit app • På sommar lovet kommer jag åka till både Denise och Mikaelas land! • Jag har Världens bästa vänner • Jag ska bli bättre på bloggandet! 

Summer inspo


13:19

Tjo nu sitter vi och har rast och börjar om 1 timma så de e chill, fast bi slutar halv fyra och så måste jag plugga engelska och städa lite i rummet! Men snart så är alla läxor slut och vi slutar om ca 12 hela skoldagar.


H&M Bikini

H&M bikinis
 
 
 

Just a bag

Just a bag
 
 

Min helg

Denna helgen har jag spenderat mest med julia. I fredag drog jag till Julia och Mikaela och vi cyklade till lillebybadet vid runt 10 de var så mysigt där ute på kvällen, sen så stack vi hem till Julia och så sover jag över där så vi kollade på PLL typ hela natten.
På lördagen så cyklade vi hem till mig och badade i min pool innan det började regna och åska. Och på kvällen åkte vi till Mikaela, och så kollade vi på Eurovision! Super mysigt!
Och idag har jag bara tagit det lugnt och kollat på PLL. Men nu ska jag återgå till de så får ni ha de så bra :*


Fotredigering

yo- nu sitter vi på elevensval och jag har precis gjort klart så har ingenting att göra, har ingenting att skriva men ville bara uppdatera lite så jaou! Något önskeinlägg? ifall så komentera gärna- öppen för alla ideer!
HA DE PÖSS
 

Spring Dresses

dresses
 
 
 

Sminkad till en Clown

hejhej! idag på elevens val skulle man fota någonting som man skulle då visa i en utstälning. så jag elina,saga,julia och denise bestämde oss för att vara i en grupp, Och vi tog och målade julia som en clown och begick ut till kyrkogården. haha! det var jätte kul!
sedan efter skolan gick vi hem till julia och bara snackade och hade sköj! men nu måste jag fixa några grejer så ses vi imorgon pöss hej!

Måndag

Cha nu är det måndag igen och vi har elevens val, har valt foto och de ska la bli kul?.. Men aja dig har jag inga planer, får la se vad som kommer. Men nu ska jag dra till skolan!
TTYL PÖSS


ONE DIRECTION

Lite från konserten


Stockholm

Här har ni några bilder från stockholm! Shoping haul kommer upp kanske imorgon

Video eller bilder?

 
 
 
Tjo! Tänkte fråga er om ni vill ha en video haul eller ett inlägg med bilder? Så ska jag försöka fixa det idag! Men ha det så bra så länge. PÖSS
 

Gamlastan

TJO sitter på ett fik i gamla stan! Tåget ikväll åker runt 8 så hörs vi då någon gång :)


STOCKHOLM

Hejhejnu är vi äntligen framme i Stockholm efter 3 timmars resa! Så nu sitter vi på jensens bøfhus. Och snart är det konsert klockan 19:30 och de ska bli så grymt kul!
Ska ni också dit?
Ha det gött så hörs vi senare!
PÖSS


Sverige levererar

Tja alla fina, nu sitter jag och chillar i solen ich lyssnar på musik! Har i Göte är de 13 grader, åh så härligt!
Skoldagen var rätt så chill. Började dagen med en engelska redovisning så jag C på den så är rätt nöjd faktiskt. Sen hade vi matte prov och de kändes ganska bra faktiskt :) men vad som helst kan ju hända. Sen var vi ute på idrotten och sen slutade vi halv 4 med slöjd!

Imorgon är det ju One Direction konserten och jag ska upp och packa snart! Ska ha ganska mycket plats över för de saker jag ska köpa i Stockholm. Ska ju åka med Denise och de kommer bli grymt kul. Kommer åka runt 7 tror jag så jag kommer slänga in något i lägg på tåget. Men jag får hoppas att ni har det så bra länge så hörs vi sen!
PÖSS


Behöver Låt Tips


15 år idag!

Hej hej! äntligen är det den 4maj och jag fyller 15 år. vid runt nio kom familjen in och sjöng och jag fick små vita urbanears, yeeeey! dom är så sjukt bra. idag ska lite släckt komma och sen får jag se vad som händer
PÖSS

Är med och tävlar om en VS goodiebag!

KLICKA PÅ BILDEN

T.G.I.F

Hejhej, blå himmel och och är på väg hem från skolan, slutade en kvart tidigare idag så det är chill. När jag kommer hem ska jag nog bara ta det lugnt och kanske ut och springa!
Och imorgon fyller jag15 så tagga, ska nog hitta på något roligt! Asså maj är den bästa månaden serri, man fyller år och att det är One Direction om typ 4 dagar!! Men hör av mig senare och har inte så mycket läxor häller så bloggningen ska bli bättre!
PÖSS


RSS 2.0