Har Längtat Så!

Åh jag längtar till jul! Har kollat igenom bilderna från förra årets december, saknar det så. Men imorgon är det redan första december och första advent, himla fort detta har gått asså. Och snart är det 2014 som säkert kommer vara bästa året på länge, för har massa planer som min resa till Brighton ;)

Stan


Nu är jag påväg in till stan med mami och vi ska kolla runt lite oså. Senare planer vet jag inte ännu men uppdaterar när jag är inne i stan! Puss. 

Kollar film med Denise




Äntligen Fredag!

Godmorgon! Äntligen fredag och jag ska dra till skolan om typ 20 minuter, så länge kan jag sitta och chilla i soffan och läsa lite i So boken. Längtar verkligen till jul lovet! 



Vill du tjäna pengar på din blogg?

Regestrera dig på Blogfame och du kan tjäna pengar på din blogg GRATIS, tryck på bilden för att komma fram. 
själv tycker jag att det är väldigt bra, så testa du :)

Den var väldigt bra!

Som sagt kollade jag på bio igår, den var faktiskt väldigt bra men den första var nog bättre men jag älskar hunger games :)
Vaknade nyss och jag måste skriva kört en uppsats så vet inte kommer hända mycket mer men får se.



T.G.I.F!


Äntligen är det fredag och jag ska ge mitt bloggande en chans till;) just nu kollar jag på Olly Murs konsert i London på DV med Mathilda han är ju för bra! Dröm.
Imorgon är det äntligen dags för att kolla på den nya Hunger Games! Är så taggad för jag älskade den första hoppas denna är lika bra:) men nu ska jag fortsätta kolla, BYE<3

Hemma hos Elina

Helhet nu är jag hemma hos Elina och vi kom precis hem från backaplan. jag har sovit över hos Elina med densie! Förlåt för dålig bloggning har nätet att skylla på men nästa vecka ska allt bli bättre igen :)



Ber om utsläckt!

Men Asså har inget nät hemma så kan inte blogga på datorn, och min mobil har snart slut på 3G och bloggningen blir inte lika bra på mobilen! Men ska försöka fixa några inlägg i skolan också, för han som ska fixa vårat nät kommer åå fredag.. Så ska försöka göra så gått det går tills dess! 



Veckans sista prov: Avklarat


Nu är provet avklarat och det gick la bra, på B delen fick man använda boken annars vet jag inte hur det skulle gått haha eftersom igår blev det strömavbrott och jag hade inget nät för blixten slog ut det så det blev inte så mycke plugg eller bloggning P.g.a det:/
Men snart ska vi laga mat så vi hörs :)

Dagens Outfit




Today´s Nails

O.P.I - INTO THE NIGHT

Åh fy...

Har sovit ganska dåligt inatt på grund av åskan som lät jätte högt. Hatar verkligen åska! 
Måste göra mig iordning för skolan nu, bye
Bild på Ella^

We are who we are

Heej! nu är jag klar med dagens plugg och jag kan slappna av och lyssna på musik<3 
Dagen i skolan var rätt chill så de var ingen dålig start efter höstlovet men dock så vill jag inte att lovet ska vara slut. Det ända vi gjorde var Engelska Debat och Matte diagnos men det var rätt lätt.
Ska gå ner och ta mig en kopp te nu så hörs senare, Puss! 
 

Cozy Clothes

Fall Day
 
 

Och Den Är Ute!

nu är äntligen videon ute låten är ju så himla bra! :)

Tredje November

Hej! igår kom jag hem runt tre på natten för att barnens föräldrar var på fest, men det gick bra och jag vaknade 11 idag för jag blev så himla trött. 
idag ska jag plugga lite för nästa vecka är full med saker i skolan.. Men aja, hörs senare!

Sitter barnvakt

Nu har barnen gått och lagt sig och jag och Julia ska tillbringa typ två timmar till här så vi kollar på TV för tidsfördriv. Hörs senare eller imon!
TTYL



That's how it's supposed to be

Heej! kom precis hem från stan med mamma och jag köpte bara en mascara, kan ta kort sen. Om någon timma ska jag och julia sitta banvakt så är det min lördag kommer se ut för det mesta!uppdaterar mera senare.
 

Några bilder från gårdagen

 
 

RSS 2.0