Telia HBO

 
för er som älskar Sex and the city så kan du nu se serien på telias HBO som är gratis i sex månader via Telia digital-tv. 
Där kan ni se alla avsnitten av sex and the city! Serien utspelar sig i New York, och handlar om fyra kvinnors liv, vänskap, kärlekar, sex och mode. Tre av kvinnorna är mellan 35 och 40 år, och en av dem är över 40. Serien är en situationskomedi, men har tydliga inslag av såpopera. Sex and the City tog ofta upp aktuella och viktiga ämnen, såsom kvinnors ställning i samhället. Serien handlar om Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) och hennes tre väninnor Samantha Jones (Kim Cattrall), Charlotte York (Kristin Davis) och Miranda Hobbes (Cynthia Nixon), och deras liv som singlar i New York.
Denna serie är sjukt bra och rekomenderar verkligen! Man fastar för denna serie för något nytt händer varje gång så man kan inte sluta titta och man vill veta vad som kommer hända här näst, den är spännade och en av de bästa serierna så jag tycker att ni ska ta chansen och skaffa HBO så ni också kan njuta av denna serie! Så skaffa HBO nu och du kan se alla avsnitt och mycket mer! tryck HÄR
Läs mer och beställ HBO!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0